Om oss - Hemstädat, ett familjeföretag med stort hjärta

Vår Historia och Värderingar

Hos Hemstädat ser vi inte bara städning som en tjänst, utan som en passion. Som ett familjeföretag med rötter i södra Sverige har vi alltid prioriterat relationer – vare sig det gäller vårt team eller våra värderade kunder. Vår resa började som en dröm att skapa en skillnad i människors vardag. Vi insåg tidigt att ett rent hem inte bara handlar om att hålla bort damm och smuts, utan även om att skapa en fristad där familjer kan trivas, växa och bygga minnen. Genom åren har vi växt – men vår kärna, våra värderingar och vår härliga familjekänsla har stannat densamma.

Vi är ett familjeföretag som började sälja Kirby dammsugare 2016. Vi fastnade just för Kirby då den kan användas i så många olika områden och är en suverän maskin.

2018 började efterfrågan från våra kunder om vi inte kunde komma och djuprengöra deras mattor och möbler, även klassisk hemstädning kom på tal. Självklart lyssnade vi på våra kunder och så småningom blev det att vi övergick till och göra just detta, djuprengöring, matt och möbeltvätt på plats. Även hemstädning. Vi har ett gäng härliga kunder där ute som vi kommer tillbaka till år efter år.

Idag har vi cirka ett trettiotal städare i hela södra Sverige och familjeandan består.

Relationen till Vårt Team och Kunder

För oss är varje medlem i vårt team inte bara en anställd, utan en del av den stora Hemstädat-familjen. Och varje hem vi går in i behandlas med samma omsorg och uppmärksamhet som vi ger våra egna. Vi är stolta över att ha skapat ett företag som är känt för sin pålitlighet, sitt engagemang och sin utmärkta kommunikation. Men det som verkligen driver oss framåt är feedbacken från våra kunder – när de berättar att vi har gett dem mer tid för familjen, minskat deras stress eller helt enkelt gjort deras dag lite ljusare.

Vårt Åtagande till Dig

Här på Hemstädat tror vi på genuin service, ärlighet och integritet. När du väljer oss, väljer du en partner som genuint bryr sig. Vi ser fram emot att vara en del av din vardag, att ge dig en stressfri tillvaro och framför allt, att göra ditt hem skinande rent.

Kontakta oss