Komplett hemstädning med vårt premium städpaket

En djupgående rengöring för ditt hem

Vårt städpaket erbjuder en omfattande rengöring av ditt hem, inklusive möbler, sängar och mattor. Med oss får du bort kvalster, löst smuts, damm och ovälkomna hudavlagringar, och ger ditt hem den uppfräschning det förtjänar. Oavsett om du vill fräscha upp ditt vardagsrum, sovrum eller kök, anpassar vi vårt städpaket för att matcha dina specifika behov. Med Hemstädat kan du vara trygg i vetskapen om att ditt hem behandlas med största omsorg.

Varför ta med dina mattor till kemtvätt? Vi rengör mattor och möbler på plats!

Möbler och mattor – Som nya igen

Med specialiserade metoder tvättar och återimpregnerar vi dina möbler och mattor. Inte bara får du en renare miljö, livslängden på dina älskade möbler och mattor ökar också. 

Dusch och Badkar – Fri från Kalk

Vi ser till att dina duschutrymmen och badkar blir skinande rena, fria från envis smuts och kalkavlagringar.

Golvskötsel – Skydd och Glans

Ditt hem förtjänar det bästa och det innefattar dina golv. Genom att maskinskura eller ångtvätta ger vi dina golv den behandling de behöver. För de flesta golvtyper erbjuder vi även polering för en extra fin finish, vilket både skyddar mot slitage och gör dem lättare att underhålla.

Skydda sängen från kvalster

Sängen, hemmets mest använda möbel, är en lekplats för kvalster. Dessa små varelser trivs i fuktiga, varma miljöer och kan orsaka allergier. Vi säkerställer att din säng får den djuprengöring den behöver, skyddande dig och din familj från potentiella allergener.

Boka ditt perfekta städpaket!

Bokningsförfrågan